Sitemap

canyoning nice
canyoning proche de Nice
canyoning Verdon

Canyoning Cians

De canyon van de Raton

De canyon van de Raton, ingeslepen in de rode peliet, is een exceptionele canyon. De kleuren, de geologie en de omgeving zijn zeldzaam en grandioos. De afdaling van het parcours duurt ongeveer 7 uur.

De start van deze toch zal vroeg in de ochtend zijn. Er is een bepaling die zegt dat het wenselijk is deze canyon uiterlijk 1 uur na dageraad te beginnen. De canyon is de moeite waard vanwege zijn vele abseil-afdalingen. De fans van dubbele salto's eindigend in een grote plons zullen echter teleurgesteld moeten worden. Vanaf €120 p.p.

Maximaal 6 personen per begeleider volgens het van kracht zijnde regelement.

De canyon van Challandres

Deze canyon ligt in de kloven van de Cians, op ongeveer 1 uur van Nice. De Challandres zal fans van lange abseil-afdalingen (20 meter) en fotografen plezieren. Les Gorges du Cians bieden fantastische canyons, en de Challandres is er daar een van. Hij duurt 4 uur. Vanaf €60 p.p.

Op het programma staan vele abseil-afdalingen van een twintigtal meters. Zoals in de Raton zullen er geen sprongen zijn in deze canyon. Rust nemen dus!

De reglementatie verplicht: 8 personen maximaal per gids in de stroming van de Challandres.

canyoning vers nice

Organisatie.

U kunt contact met ons opnemen per mail of per telefoon om de activiteit te organiseren. In de prijs zijn de aanwezigheid van een begeleider en een gids inbegrepen.

Neem uw zwemkleding en schoenen die geschikt zijn om in te sporten mee. Vergeet uw picknick niet.

Contact: contact form of 06.88.76.72.68.

canyoning vers nice