Sitemap

canyoning nice
canyoning proche de Nice
canyoning Verdon

Canyoning Estéron

De canyon van de Riolan

De vallei van de Estéron ligt op 1 uur van Nice en de côte d'Azur en herbergt met de Riolan een van de mooiste Franse canyons. Deze canyon heeft alles in zich, zoals sprongen vanaf tot 6 meter hoogte, en abseilen onder een waterval. U zult door smalle kloven van wel 300 meter hoogte gaan.

U kunt de startplaats vinden op onze interactieve kaart. De begeleider zal uw tocht organiseren en het mogelijk maken dit prachtige parcours in 5 uur af te dalen. Vanaf €70 p.p.

Maximaal 8 personen per begeleider volgens het bestaande regelement.

De canyon van St Auban

De St Auban is puur canyoning. Deze canyon van 2h30 lengte is rythmisch en waterrijk met vele sprongen en een tyrolienne van 40 meter wanneer het mogelijk is deze op te zetten. Vanaf €49 p.p.

De canyon van de Aiglun

De canyon van de Aiglun wordt vooral gewaardeerd door mensen die van sprongen en zwemmen door wild water houden. Het is een afgelegen plaats in Les Alpes Maritimes, op een uur van Nice. Er is sprake van 4 uur activiteiten en 1 uur lopen. Vanaf €70 p.p.

canyoning vers nice

Organisatie.

Neem contact op om een datum en tijd van ontmoeting af te spreken. Wij leveren het materiaal en een canyonningcoach.

U neemt zelf zwemkleding en sportschoenen mee. Neem voor de Riolan en de Aiglun ook water en eten mee. We nemen een eetpauze in de canyon.

Contact: contact form of 06.88.76.72.68.

canyoning vers nice