Roya Canyoning

Canyoning Nice - french version Canyoning Nice in english logo telephone logo message

Canyoning in de Roya-vallei.

De Roya-vallei is een perfecte bestemming voor liefhebbers van buitensport en watersport. Verschillende van zijn zijrivieren bieden fantastische dagtochten, waaronder Maglia, Carleva en de Morghé-kloof.

Je zult een fantastische dag beleven met canyoning in de Roya-vallei. Inderdaad, de Maglia is een van de mooiste kloven in Frankrijk met zijn zeer esthetische grot. De Carleva-kloof biedt een rustige ervaring in een wilde en minder drukke omgeving. Ten slotte, als je op zoek bent naar aanzienlijke verticale afdalingen, biedt Morghé abseils van meer dan 50 meter.

Photo Canyon

De Magliakloof

De Maglia Canyon is gelegen in de Roya-vallei, dicht bij Nice. De Maglia in Breil-sur-Roya was vroeger een van de meest populaire kloven in Frankrijk. Helaas werd de kloof verwoest door de storm Alex. Hoewel de grot nog steeds bestaat, zijn er geen diepe poelen meer. De dagen van sprongen en glijbanen die kenmerkend waren voor Maglia zijn voorbij.

5h | Niveau : Gemiddeld | €70p.p.
Photo Canyon

De Morghékloof

Morghé is een zeer uitgebreide kloof. Hier kun je je hoogtevrees testen met abseils tot wel 60 meter. Uiteindelijk eindig je bij het einde van de Maglia Canyon, die ook erg speels is. Helaas is het deel van de Maglia-kloof niet meer leuk vanwege de vernietiging door de storm Alex.

5h | Niveau : Gemiddeld | €90p.p.